ПРИКАЖИ МЕНИ LATINICA ENGLISH

PARTNERS

PZU RE-MEDIKA General Hospital - Skopje
www.remedika.com.mk

ŽAN MITREV CLINIC Special Surgical Hospital - Skopje
zmc.mk

PZU NEUROMEDICA Polyclinic
Skopje, Bitola, Tetovo, Kumanovo, Shtip, Kochani, and Kilkis (Greece)
neuromedica.com.mk

PZU E-MEDIKAL Diabetes and Thyroid Center - Skopje
www.facebook.com/groups/103765436324859

PZU GINEKOMEDIKA Gynecology and Obstetrics - Skopje and Bitola
www.ginekomedika.com.mk

PZU RES HUMANA - Skopje
reshumana.com.mk

PZU RENTGEN DIJAGNOSTIKA TOLOVSKI Skopje
tolovski.com.mk


ПЗУ „БИОПСИЈА“

 Приватен дијагностички центар
Лабораторија за патохистологија и цитологија

Локација: Скопје - Центар, Македонија (МК)
Во близина на Државна Болница ДЕТАЛИ
Работно време: Пон-Пет: 9-16 ч. Саб: 10-14 ч.
Телефон: (+389 2) 317 99 66

©2001-2021 ПЗУ БИОПСИЈА Услови